Over mij

Lijstjes, overzichten, coördineren, analyseren. Heerlijk vind ik het om structuur aan te brengen. Structuur in werkzaamheden, structuur op mijn (digitale) werkplek. Spik en span, lekker opgeruimd.

Ik hou van hard werken. Maar nog meer van slim. Ik werkte voor een bank en daarnaast maakte ik flink wat uren voor o.a. een marketingstrateeg, een kindercoach, een creatieve coach én een intermediair in hypotheken. De creatieve coach en intermediair ondersteun ik momenteel nog. Daarnaast maak ik vlieguren voor een verzekeraar gespecialiseerd in drones en help ik mijn man zijn bedrijf uit te bouwen. 

En ja, deze combi werkt! In alles wat ik doe denk ik na over hoe ik het werk zo organiseer zodat het allemaal te managen valt. Zonder om te vallen.

Mijn talenten combineer ik. Ik ondersteun, analyseer, denk mee en vooral ook vooruit. En juist hiermee ga ik jou helpen om meer structuur, overzicht en balans te krijgen. 

Slimmer werken dus. Voor focus, rust en ruimte in je hoofd. Ik ondersteun ondernemers structureel of op projectbasis. Ik help je. Kleinschalig en persoonlijk. Want met écht contact én aandacht voor jouw bedrijf en klanten zetten we snel de juiste stappen. 

Contact

Mareweg 2
4698 RB Oud-Vossemeer
06 - 38504228
info@ondernemenmetstructuur.nl
KvK 72874414 | BTW NL001786399B38

 

"Een goed idee bestaat altijd uit 1x bellen!"